Ordningsregler

Ordningsregler

 1. På Crossfit Landskrona vill vi träna säkert och hålla oss fria från skador. Vi följer därför coachernas råd och låter oss instrueras. För att undvika skador informerar vi instruktören i förväg om skador och krämpor innan träningspasset sätter igång.
 2. På Crossfit Landskrona är ingen sämre än någon annan, alla gör sitt bästa och utgår från sin egen förmåga. Vi är alla olika, har olika mål och olika förutsättningar.
 3. På Crossfit Landskrona hjälper vi och stöttar varandra. Vi hejar på varandra under passen och respekterar varandra och plockar därför inte undan vår utrustning innan alla är klara.
 4. På Crossfit Landskrona släpper vi aldrig tomma stänger, hantlar och kettlebells. Detta för att hålla utrustningen och golvet helt. Undantag gäller endast för att undvika skador. Om någon utrustning trots allt går sönder meddelas detta till ansvarig på plats alt direkt via mail.
 5. På Crossfit Landskrona håller vi magnesiumet kvar i hinkarna. Spiller vi ut magnesium eller lämnar kraftiga avtryck städar vi undan samtlig utrustning efter oss. Svett torkas bort efter avslutat träningspass.
 6. På Crossfit Landskrona älskar vi barn så pass mycket att när de besöker boxen måste de hållas under uppsikt av målsman. För att undvika skador får de befinna sig:
  1. I barnrummet (obs städa upp efter!)
  2. Ytor utanför svarta mattan och konstgräsremsan
  3. På svarta mattan innanför markerad yta. Detta endast i mån av plats. Det är aldrig godkänt att ta yta som vid tillfället nyttjas av tränande.
 7. På Crossfit Landskrona uppmuntrar vi träning på egen hand utanför passen men respekterar att utrustningen i första hand är avsedd för passet.
 8. På CrossFit Landskrona bokar vi passen vi ska gå på, vi avbokar passen vi inte kan komma på och vi kommer i tid till passen vi ska köra.
 9. På CrossFit Landskrona är hundar välkomna på gården så länge de är kopplade. Av respekt för ev allergier, rädsla mm har vi inte hundar inne i lokalen.
 10. På Crossfit Landskrona håller vi väskor, jackor och annat som man inte använder i sin träning på avsedd plats utanför träningsytan.
 11. På Crossfit Landskrona är alla välkomna oavsett bakgrund och träningsnivå. Vi eftersträvar att hålla en god ton och en god gemenskap genom att behandla alla med respekt.